Kycklingpaj, glutenfri av Filip
50 minuter
Receptet är för 4 personer
Ingredienser:
Pajskal:
- 3 dl glutenfri mix
- 100 g margarin
- 1 st ägg
Fyllning:
- 2 st kycklingfileér
- 1 st röd paprika
- 2 dl creme fraiche
- 2 msk curry
- 2 msk mango glace
- 2 st vitlöksklyftor
- 2 tsk sambaloelek
- 1 dl riven ost
Tillvägagångssätt:
1. Hacka samman fett och mix (gärna i matberedare).
2. Tillsätt ägget och arbeta ihop till en deg.
3. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda i 200 grader i ca 10 min.
4. Skär kycklingen i bitar och lägg den i botten, strö över hackad paprika.
5. Blanda creme fraiche, curry, glace, vitlök och sambalolek och bred det över kycklingen och paprikan.
6. Strö över osten och grädda i 200 grader 15-20 min.
Allergiinformation: